Välkommen till din
Begravningsbyrå i Vänersborg

Blixt Begravningsbyrå

På Blixt Begravningsbyrå i Vänersborg hjälper vi dig med allt som rör begravningen. Det kan vara val av kista eller urna, funderingar kring musik och blommor eller goda råd kring minnesstunden. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap när det gäller kyrkor, kapell och andra platser som kan passa dina önskemål. Tillsammans kan vi skapa ett personligt och minnesvärt avsked.

0521-71 11 63
Om oss

Om oss på Blixt Begravningsbyrå Vänersborg

På Blixt Begravningsbyrå i Vänersborg hjälper vi dig med allt som rör begravningar. Här möter du Peter, Christer, Lars-Åke, Catherina och Jonathan. Tillsammans kan vi skapa ett personligt och minnesvärt avsked.

Efter många år i branschen har vi på Blixt Begravningsbyrå Vänersborg en gedigen erfarenhet och kunskap om begravningar. Men det är du som anhörig som vet bäst vad som känns äkta och riktigt. Vår roll är att i varje möte visa lyhördhet, ge goda råd och alternativ.

När en närstående dör är det många beslut som ska tas och många frågor att ta ställning till. Det blir så mycket enklare om det finns någon som på nära håll kan ta hand om allt det praktiska och som kan svara på alla frågor.

För oss är närheten och tryggheten viktig. Därför följer vi dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta dig precis så mycket eller lite du vill. Och vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har.

Tillsammans kan vi utforma ett minnesvärt och personligt avsked.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.